+36 30 227 0820 karyy36@gmail.com
Oldal kiválasztása

Aki már járt nálunk a szalonban, ő már biztosan hallott az ultrahangos kezelésekről. Aki pedig nem, most majd fog.  A mechanizmusa nagyon egyszerű és nem is pocsékolnám rá a sorokat: Ez a gép olyan, mint egy hajvasaló, viszont nem ad le hőt. Van egy infra- és egy ultrahang része. Az infra kinyitja a haj szerkezetét, az ultrahang pedig porlasztással mélyebbre juttatja a hatóanyagot, amit a hajra teszünk. Folyamatosan keressük a jobbnál jobb termékeket és most egy újabb csodára bukkantunk rá.

Raywell Shine Filler alapja a természetes és fokozatosan felszabaduló hialuronsav. A hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is életre tudja kelteni. Természetes kollagén termelést indít el, így a haj újra rugalmas lehet ettől a kezeléstől. A vékony és elgyengült hajszálakat erőssé teheti, ezzel lehetőséget adva az egészséges, fénylő és élettel teli hajnak. A növényi keratint tartalmaz (cuticlex, plex). Ezek segítségével megvédi a hajat a külső hatások okozta hajtöredezettségtől. Az első használat után érezni lehet, hogy a haj erősebb és rugalmasabb lett. A benne lévő ezüst pigmentek fényt adnak a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően a haj kutikulái kisimulnak, így egészséges és gubancmentes hajat kapunk végeredményül.

Hogyan alkalmazzuk mindezt?

3 egyszerű lépést kell csupán alkalmazni és a kezelés 1 órát vesz igénybe összesen. A sampon segítségével a haj kutikula részét enyhén megnyitjuk, majd törölköző száraz hajra felvisszük a hialuronsavas-plex maszkot, amit ultrahang segítségével mélyebbre juttatunk a hajszerkezetébe. Ezt leöblítve törölközőszáraz hajra a 3. lépést visszük fel, ami szintén egy hialuronsavval gazdagított ezüst pigmenteket tartalmazó szérum. Ezután megszárítjuk a hajat, és már csak élvezni kell a végeredményt.

Nyilván semmi se csodaszer, de úgy gondoljuk, hogy ha folyamatosan ápolva van egy haj, akkor a hajtöredezettséget, dehidratáltságot meglehet előzni. Ha minden mosásnál akár csak egy pakolást teszünk a hajra 2-5 perce azis már egy pozitív hatást tud kifejteni.