Aki már járt nálunk a szalonban, ő már biztosan hallott az ultrahangos kezelésekről. Aki pedig nem, most majd fog.  A mechanizmusa nagyon egyszerű és nem is pocsékolnám rá a sorokat: Ez a gép olyan, mint egy hajvasaló, viszont nem ad le hőt. Van egy infra- és egy ultrahang része. Az infra kinyitja a haj szerkezetét, az ultrahang pedig porlasztással mélyebbre juttatja a hatóanyagot, amit a hajra teszünk. Folyamatosan keressük a jobbnál jobb termékeket és most egy újabb csodára bukkantunk rá.

Raywell Shine Filler alapja a természetes és fokozatosan felszabaduló hialuronsav. A hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes megkötni a hajban, ezért a legszárazabb hajat is életre tudja kelteni. Természetes kollagén termelést indít el, így a haj újra rugalmas lehet ettől a kezeléstől. A vékony és elgyengült hajszálakat erőssé teheti, ezzel lehetőséget adva az egészséges, fénylő és élettel teli hajnak. A növényi keratint tartalmaz (cuticlex, plex). Ezek segítségével megvédi a hajat a külső hatások okozta hajtöredezettségtől. Az első használat után érezni lehet, hogy a haj erősebb és rugalmasabb lett. A benne lévő ezüst pigmentek fényt adnak a hajnak. A kezelés savas PH értékének köszönhetően a haj kutikulái kisimulnak, így egészséges és gubancmentes hajat kapunk végeredményül.

Hogyan alkalmazzuk mindezt?

3 egyszerű lépést kell csupán alkalmazni és a kezelés 1 órát vesz igénybe összesen. A sampon segítségével a haj kutikula részét enyhén megnyitjuk, majd törölköző száraz hajra felvisszük a hialuronsavas-plex maszkot, amit ultrahang segítségével mélyebbre juttatunk a hajszerkezetébe. Ezt leöblítve törölközőszáraz hajra a 3. lépést visszük fel, ami szintén egy hialuronsavval gazdagított ezüst pigmenteket tartalmazó szérum. Ezután megszárítjuk a hajat, és már csak élvezni kell a végeredményt.

Nyilván semmi se csodaszer, de úgy gondoljuk, hogy ha folyamatosan ápolva van egy haj, akkor a hajtöredezettséget, dehidratáltságot meglehet előzni. Ha minden mosásnál akár csak egy pakolást teszünk a hajra 2-5 perce azis már egy pozitív hatást tud kifejteni.

Házirend

Időpontfoglalás
Kérjük, foglaljon időpontot előre telefonon, online a fodrászatunk weboldalán, vagy fresha alkalmazásban. Besétált vendégeket is fogadunk, de előfordulhat várakozás.

Pontosság
Kérjük, érkezzen meg időben az időpontjára. Késés esetén 10 percet engedünk meg, azonban ennél hosszabb késés esetén új időpontot kell foglalni.

Késői lemondás
Kérjük, ha le kell mondania az időpontját, legalább 24 órával előtte értesítsen minket, hogy más vendégeket is fogadni tudjunk. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegét kell kifizetni.

Egészség és biztonság
Kérjük, tájékoztasson bennünket bármilyen egészségügyi problémáról vagy allergiáról, amely befolyásolhatja a szolgáltatásokat.

Betegség
Ha ön vagy családtagja megbetegszik, kérjük, értesítsen minket, és foglaljon új időpontot, amikor már a betegség nem áll fenn.

Fizetés
Elfogadunk készpénzt és bankkártyát. 

Visszajelzés
Értékeljük a visszajelzéseket. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait, hogy továbbfejleszthessük szolgáltatásainkat.

Balayage, melír időpontfoglalás
Ezeknél a szolgáltatásoknál a foglaláshoz a szolgáltatás 50%-ának előlegét kell kifizetni. Az előleget nem térítjük vissza, ha az időpontot 24 órán belül lemondják vagy nem jelennek meg.


Köszönjük, hogy betartja házirendünket, és reméljük, hogy kellemes élményben lesz része nálunk!

This will close in 0 seconds