Munkám során sok márka festékeit tudtam kipróbálni, és voltak olyanok, amik szerelem volt első próbára. Mindig hajtott az új megismerése, és mindig szerettem volna új dolgokat tanulni, tapasztalatot szerezni. Ebben leginkább az internet volt a segítségem és így találtam rá az ID Hair festékeire. Olyan festéket kerestem, amivel szép, természetes színeket tudok festeni és a hajat nem roncsolja, hanem megmarad légiesnek, rugalmasnak. A cég 1986 óta összpontosít a hajakra, mind férfi és női részlegen. 2019-ben a 3. festékcsaládot mutatta be, ami vegán festék. De ne szaladjunk ennyire előre.

Az IdHAIR HAIR PAINT ammónia csökkentett tartalommal bírnak. A színek 100% -ban fedik az ősz hajat, és anti-age komplexet tartalmaznak, amely természetes növényi pigmentek (fitopigmentek) segítségével védi és gondoskodik a hajról. A grapefruitból és más citrusfélékből származó növényi kivonatok, gyümölcsolajok és erős antioxidánsok kiválóan tartós és fényes eredményt biztosítanak minden hajszálnak. A festékek napraforgóolajat tartalmaznak, amely UV-védelmet nyújt. A mandarinolaj pedig megvédi a fejbőrt a színezés során, és biztosítja, hogy a haj táplálttá és könnyen fésülhetővé váljon. 

Az IdHAIR HAIR PAINT FREE ammóniától, PPD-től és rezorcintól mentes hajfesték, így kiváló az érzékeny fejbőr számára. 100% -ban hatékonyan fedi az ősz hajat. A festékcsalád a Care rendszeren alapul, amely kellemes természetes összetevőket tartalmaz. A Care rendszer biztosítja, hogy a szín tartós legyen, valamint a haj védett, rekonstruált és fényes legyen. A Hair Paint Free tartalmazza az egyedülálló Anti Age komplexumot is. Az argán- és jojobaolaj táplálja a hajat, a citrom-, mandarin- és szőlőmag-esszenciális gyümölcsolajok gondoskodnak a haj egészségéről és fényességéről. Az őszibarack- és sárgabarackmag-olaj lágyítja a hajat, a shea vaj pedig a legsérültebb hajat is védi és hidratálja. A hajszálakat a búza fehérje védi és rekonstruálja, a heliogenol, amely a napraforgómag tömény glikol-kivonata, ezt követően megvédi a hajat a külső károsodásoktól. 

A GLOSS egy olyan új termékcsalád, ami vegán festék és 20 perc hatóidővel csodás színeke lehet vele elérni. 100%-ban ammónia és ppd mentes, valamint 1,5% oxigentájának köszönhetően a hajat egyáltalán nem roncsolja. 

Bár ez a bejegyzés kicsit hosszasra sikeredett, én úgy érezetem, hogy ennyit mindenképp szükséges leírnom azokról a termékekről, amiket a szalonban is alkalmazunk. Az pedig, hogy milyen hajra melyik festéket használjuk nagyban meghatározza a haj minősége, és története.

Házirend

Időpontfoglalás
Kérjük, foglaljon időpontot előre telefonon, online a fodrászatunk weboldalán, vagy fresha alkalmazásban. Besétált vendégeket is fogadunk, de előfordulhat várakozás.

Pontosság
Kérjük, érkezzen meg időben az időpontjára. Késés esetén 10 percet engedünk meg, azonban ennél hosszabb késés esetén új időpontot kell foglalni.

Késői lemondás
Kérjük, ha le kell mondania az időpontját, legalább 24 órával előtte értesítsen minket, hogy más vendégeket is fogadni tudjunk. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegét kell kifizetni.

Egészség és biztonság
Kérjük, tájékoztasson bennünket bármilyen egészségügyi problémáról vagy allergiáról, amely befolyásolhatja a szolgáltatásokat.

Betegség
Ha ön vagy családtagja megbetegszik, kérjük, értesítsen minket, és foglaljon új időpontot, amikor már a betegség nem áll fenn.

Fizetés
Elfogadunk készpénzt és bankkártyát. 

Visszajelzés
Értékeljük a visszajelzéseket. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait, hogy továbbfejleszthessük szolgáltatásainkat.

Balayage, melír időpontfoglalás
Ezeknél a szolgáltatásoknál a foglaláshoz a szolgáltatás 50%-ának előlegét kell kifizetni. Az előleget nem térítjük vissza, ha az időpontot 24 órán belül lemondják vagy nem jelennek meg.


Köszönjük, hogy betartja házirendünket, és reméljük, hogy kellemes élményben lesz része nálunk!

This will close in 0 seconds