Davehairstyle
Blog

Fodrászat – Szépség – Tippek – Tanácsok

Egy szalon, ahova ha betérsz megtalálod helyed.

Amikor gyerek voltam, már akkor érdekeltek a frizurák és imádtam nézni, ahogy az akkori fodrászom a hajakat készítette. Nekem egy varászlat volt és az a tipikus illat, amit mindenki azonnal érez, ha csak rá gondol. 2019. februárban egy új fejezet kezdődött az életemben. Végre az álmom teljesült és a régen megálmodott Davehairstyle valósággá vált. Sok út vezetett idáig, de a megvalósításban sokan segítettek és a mai napig támogatnak, amit ezúton is köszönök.

Ezzel az oldallal mindenkinek szeretnék egy olyan élményt adni, amivel segíthetek eligazodni a rengetek fodrászati termék között. Tippeket és logikus magyarázatokat fogok megosztani veletek, hogy mit miért, hogyan kell alkalmazni, röviden és tömören.

Nem vagyok újságíró, csak egy budapesti fodrász, aki szívesen megosztja a gondolatait.

FLAIR

Legutóbbi bejegyzések

Miért ne fesd be a hajad hennával?

Kezdjük azzal, hogy ha gondolkozol azon, milyen szuper lenne hennával befesteni a hajad, mert valami újra vágysz, vagy épp valami kis változatosságot igényelsz, akkor kérlek

Bővebben -->

Házirend

Időpontfoglalás
Kérjük, foglaljon időpontot előre telefonon, online a fodrászatunk weboldalán, vagy fresha alkalmazásban. Besétált vendégeket is fogadunk, de előfordulhat várakozás.

Pontosság
Kérjük, érkezzen meg időben az időpontjára. Késés esetén 10 percet engedünk meg, azonban ennél hosszabb késés esetén új időpontot kell foglalni.

Késői lemondás
Kérjük, ha le kell mondania az időpontját, legalább 24 órával előtte értesítsen minket, hogy más vendégeket is fogadni tudjunk. 24 órán belüli lemondás esetén a szolgáltatás teljes összegét kell kifizetni.

Egészség és biztonság
Kérjük, tájékoztasson bennünket bármilyen egészségügyi problémáról vagy allergiáról, amely befolyásolhatja a szolgáltatásokat.

Betegség
Ha ön vagy családtagja megbetegszik, kérjük, értesítsen minket, és foglaljon új időpontot, amikor már a betegség nem áll fenn.

Fizetés
Elfogadunk készpénzt és bankkártyát. 

Visszajelzés
Értékeljük a visszajelzéseket. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait, hogy továbbfejleszthessük szolgáltatásainkat.

Balayage, melír időpontfoglalás
Ezeknél a szolgáltatásoknál a foglaláshoz a szolgáltatás 50%-ának előlegét kell kifizetni. Az előleget nem térítjük vissza, ha az időpontot 24 órán belül lemondják vagy nem jelennek meg.


Köszönjük, hogy betartja házirendünket, és reméljük, hogy kellemes élményben lesz része nálunk!

This will close in 0 seconds